Gjestetrening

Gratis gjestetrening hos andre samskipnader rundt omkring i Norge.

Hva er gjestetrening?
Gjestetrening betyr at studenter og ansatte som er medlemmer av studentsamskipnadene i Bergen, Oslo, Tromsø, Trondheim, Ås, Stavanger, Agder, Vestfold og Buskerud, og som er medlem av en av disse studentidrettene, kan trene gratis i kortere perioder hos en av de andre studentsamskipnadene.

Hvor mange ganger eller over hvor lang tid kan jeg gjestetrene?
Som medlem i SiB kan du gjestetrene inntil 30 dager spredt utover et år i tillegg til inntil to måneder i sommerferien (i perioden 1. juni til 1. september ) må ha gyldig treningskort i perioden.  Det betyr at du i praksis kan gjestetrene på åpne dager i påskeferien, juleferien og sommerferien i tillegg til noen helger. For å benytte ordningen, må man ha gyldig semestermedlemskap i perioden gjestetreningen gjelder. Dvs. at man gjerne må fornye medlemskapet for å kunne utnytte ordningen til fulle. Man kan altså ikke benytte ordningen, uten gyldig semestermedlemskap.

Hva må jeg gjøre?
Gjestetreningskort får du utstedt hos studentsamskipnaden der du er medlem. Det finnes to ulike kort og du kan få utstedt begge. Det kan få et kort som gir inntil 2 mnd tilgang i perioden 1.juni til 1.september og et klippekort med mulighet for 30 gjestetreninger resten av året. Det deles kun ut et kort i året på 30 treningsttilfelle til hvert medlem etter henvendelse. Vi foretrekker at kort blir hentet før man drar, men vi kan ordne det via mail/telefon også.

Du må vise gjestetreningskortet sammen med gyldig legitimasjon og treningskort fra hjemmesenter når du skal trene hos en annen studentsamskipnad.

Kan jeg forhåndsbooke og delta på gruppetimer?
Booking av gruppetime kan gjøres i resepsjonen på senteret man besøker, og det er opp til hvert enkelt senter hvor tidlig/og om man på forhånd man kan booke seg på time.

Info om tilbud, åpningstid etc. Info om tilbudene hos de andre studentsamskipnadene finner du på deres nettsider:

Agder
Buskerud
Oslo
Stavanger
Tromsø
Trondheim
Vestfold
Ås