Praktisk info

Nyttig å vite.

Hytten ligger i umiddelbar nærhet av Furedalen Alpinanlegg på Kvamskogen. Det tar ca. 1 time å kjøre dit med bil fra Bergen sentrum. Hytten har 35 sengeplasser.

Kjøkken: Kjøkkenet er  utstyrt med kopper, tallerkener, glass og redskaper for å lage mat. Det er to stekeovner, to kjøleskap og en fryser.
Stue:
Stuen er møblert og har egen peis. For ekstra peiskos, ta med ved til peisen.
Soverom:
De ni soverommene er fordelt på to etasjer. Det er egne soveromsfløyer, adskilt med en egen gang. Alle soverom har køyesenger med madrasser og overmadrasser. Du finner også pute og dyne til hver seng. Du må ta med laken, dynetrekk og putetrekk.
Bad/dusj/badstue:
Det er tre bad, ett i hver etasje, pluss handikaptoalett i 1.etasje. Det vil være doruller tilgjengelig. I tillegg er det dusjrom med to dusjer til menn og to til kvinner. Det er også en badstue, som er felles. Du trenger å ta med eget håndkle og dusjsåpe/sjampo.
TV og internett:
Hytten har trådløst bredbånd, 55" smart tv (ikke koblet til parabol) og lerret til projektor. Projektor kan leies fra resepsjonen på Studentsenteret. 

Annet:
Dersom dere ønsker å leie skiutstyr, kan dette gjøres på Furedalen Alpinanlegg rett ved hytten.

Oppsummert, du må ha med:

  • Laken, putetrekk, dynetrekk
  • Håndkle og dusjsåpe/sjampo
  • Evt ved til peisen
  • Hyttenøkler

Hytten har begrenset med parkeringsplasser. Unngå å parkere i bilveien opp til hytten slik at dette ikke hindrer utrykningskjøretøy ved en nødsituasjon. Ved mange biler kan parkeringsplassen ved alpinanlegget benyttes, dette koster kr 100 pr døgn der regning blir lagt i bilruten. Les om hvordan du kan komme deg til SiB Hytten her

Hytten sett forfra:

Stuen og åpen kjøkkenløsning i 2.etg

Kjøkken:

Soverom:

Adkomst: