Oppslagstavle

Nyheter og beskjeder fra SiB Karriere & Studiemestring
SOMMERSTENGT
Vi vil holde sommerstengt i ukene 29-30. Velkommen tilbake på veiledning og drop inn fra 7. august!
Jobbsøkerkurs 7. juni
Onsdag 7. juni, kl. 09.15 - 12.15, holder vi semesterets siste kurs i jobbsøking.
Stressmestringskurs
Forbinder du eksamensperioden med stress? Har du for mye å gjøre, og alt går i surr?
Drop-in på Campus Kronstad i dag 15. februar
Studiemestringskurs tirsdag 24.01
Tirsdag 24. januar 2017, kl. 16:15-18:00 holder vi kurs i studiemestring. Sted: Auditoriet "Egget", Studentsenteret.
Nytt online bestillingssystem
Åpent til kl. 12.00 torsdag 10. november
Eksamen - en farlig øvelse?
Forbinder du eksamen med noe skummelt, overveldende og ubehagelig? Knekk koden og lær deg å prestere under press.
Drop in på Karrieredagen 2016
Nytt kurstilbud: Ta ordet!
Opplever du sterkt ubehag når du skal ta ordet i en forsamling? Får du hjertebank, skjelving og konsentrasjonsproblemer?
Psykt perfekt?
Gratis seminar for studenter om selvfølelse og Generasjon Prestasjon.
Tøffere arbeidsmarked for nyutdannede
De fleste nyutdannede får seg relevant jobb innen tre måneder etter eksamen, viser SiBs nye Kandidatundersøkelse "Fra studier til Jobb i bergensregionen".
Ledig plass på jobbsøkerkurs
Få en God Start
Her er vårt kjappe foredrag om hvordan du får en god start på studielivet.
Nettsidene under redigering
Studentombud ved UiB
Studentombudet er en uavhengig bistandsperson som har som oppgave å gi studenter ved Universitetet i Bergen råd og hjelp i saker knyttet til studiesituasjonen.
Har du behov for å snakke med noen?
Livskrisehjelpen ved Bergen legevakt holder åpent i sommer.