Flytte ut?

Informasjon om å avslutte ditt leieforhold hos SiB Bolig

Oppsigelse

4 måneder etter at leieforholdet tok til å gjelde kan du, på ethvert tidspunkt, si opp leieavtalen din med 2 måneders varsel, regnet fra oppsigelsesdatoen. Før det kan avtalen ikke sies opp, hverken av deg eller SiB. Du sier opp på Min side. Dersom du planlegger å flytte ut i august, gjelder det spesielle regler for oppsigelsestiden.

Utvask

Når leietiden er utløpt skal leieren levere boligen med tilbehør tilbake til SiB, rengjort og i samme stand som da den ble overtatt. Renholdsavdelingen vil kontakte deg før kontrakten din går ut for å avtale sjekk av din bolig. Hvis du ikke har hørt fra dem innen 1 til 2 uker før kontrakten går ut må du ta kontakt. Husk å ta med deg alt som tilhører deg. Boden din må også tømmes. På renholdsavdelingens sider finner du informasjon om utvask.

Nøkler

På utflyttingsdagen må nøkler samt vaskerikort leveres på Studentsenteret før kl. 12. Husk at din bolig er tildelt til en ny student.  Leveres nøkler etter dette tidspunktet blir du belastet for leie frem til det tidspunkt nøklene er mottatt, i tillegg til en administrasjonskostnad på 500,-.
Nøkler kan også leveres hos SiB Trening på Studentsenteret i deres åpningstid, så lenge det ikke overskrider sluttdatoen på din leieavtale. Har du ikke mulighet til dette må du levere dem i brevsprekken/nøkkeldrop ved administrasjonsbygget på Fantoft.  Velger du å benytte nøkkeldrop må nøkler og vaskerikort legges i en merket konvolutt (navn, bolig og romnummer).

Har du andre spørsmål vedrørende retur av nøkler, ta kontakt med oss.

Depositum

Depositumet vil du få inn på din konto i løpet av ca. 4-6 uker. Dersom du ikke oppgir kontonummer/kontoinformasjon vil det ta lenger tid før du mottar det. Har du spørsmål vedrørende ditt depositum kan du ta kontakt med økonomiavdelingen.

Her finner du en FAQ-seksjon med nyttig info om tilbakebetaling av ditt depositum.

Get-utstyr

Ruteren og kabelen du bruker for å få tilgang til det nye bredbåndet er Gets eiendom og skal ikke fjernes fra boligen. Hvis du tar dette med deg når du flytter ut må vi dessverre trekke 1000 kr fra ditt depositum.

Brukerundersøkelse

Vi i SiB Bolig ønsker å gi våre studenter et så godt botilbud som mulig! I den anledning håper vi at du vil ta deg tid til å svare på noen spørsmål om din botid hos oss. Undersøkelsen tar ca 2 minutter. På forhånd takk for hjelpen!

Vi håper at du har hatt en fin tid mens du har bodd hos oss. Lykke til videre og velkommen igjen hvis du senere skulle ha behov for en studentbolig.