Fornøyd NHH-gjeng i vennekollektiv

En heldig gjeng fra NHH-koret Svæveru' fikk være med å bestemme hvordan vi skulle pusse opp et kollektiv på Hatleberg.

De fikk hele den øverste etasjen i C-blokken til disposisjon og var med i planleggingen hele veien. Dette ble veldig vellykket og vi har snakket med Henrik Rangøy Holte som er en av gutta i kollektivet.

Hvorfor var det interessant for dere med et sånn type kollektiv?
Vi hadde lenge tenkt på å etablere et Svæveru'-kollektiv, og da denne muligheten bød seg var det en perfekt match for oss - nærhet til skolen, rimelig leie, mulighet til å utforme leiligheten slik vi vil og ikke minst fantastisk utsikt over Bergen!

Trives dere?
Vi trives kjempegodt. Vi tilbringer utrolig mye tid på skolen, og det å bo bare et par hundre meter unna sparer oss for utrolig mye tid.

Fikk dere det sånn som dere ønsket?
Absolutt. Vi fikk masse kreativ frihet da leiligheten ble pusset opp, og fikk blant annet velge hvor vegger skulle stå, farger på vegger og alt av møblement - og det har blitt kjempefint.

Ville dere anbefalt et sånn type kollektiv hos SiB for andre?
Uten tvil! Vi har fått god oppfølging av SIB, og selve leiligheten er jo en drøm. Her er det ingenting å tape!

Fornøyd NHH-gjeng i vennekollektiv Fornøyd NHH-gjeng i vennekollektiv

Fornøyd NHH-gjeng i vennekollektiv Fornøyd NHH-gjeng i vennekollektiv